Dep de zeewolffilet met keukenpapier goed droog.
Klop in een diep bord de eieren los.
Verkruimel de cornflakes en strooi ze op een plat bord.
Wentel de zeewolffilet door het ei en vervolgens door
cornflakes, zodat
alle kanten met cornflakes zijn bedekt.
Giet de lychees af en pureer ze in een keukenmachine of met
een staafmixer.
Verhit de boter in een pan en bak de zeewolffilet in ±
10 minuten goudbruin en gaar.
Breng in een (steel)pan de wijn, de lycheepuree, het
citroensap en de tomatenketchup aan de kook, roer er de
slagroom door en breng het weer aan de kook.
Roer de allesbinder erdoor en blijf roeren tot een licht
gebonden saus ontstaat.
Breng die op smaak met zout en peper.
Leg de zeewolffilet op 4 borden en schep de saus erop en
ernaast.
Serveer er aardappelpuree en broccoli met amandelschaafsel
bij.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |